Pelaamaan Pohjaslahdelle

Pakohuone Kiipeli sijaitsee Salustaipaleen tilalla Mänttä-Vilppulan Kolkissa luonnonkauniin Salussärkän kupeessa. Pelitila sijaitsee tilamme pihapiirissä vanhan aittarakennuksen toisessa kerroksessa. Vaikka olemmekin tehneet parhaamme turvallisen liikkumisen eteen ja pelitilan ovat käyneet tarkastamassa sekä palotarkastaja että rakennustarkastaja, vanhassa rakennuksessa on aina hankalakulkuisia paikkoja. Pakohuone ei valitettavasti sovellu liikuntaesteisille.
E
mme ota vastaan päihtyneitä pelaajia.

Peli perustuu Ähtärissä sijaitsevan Vanhan Vintin peliin, joskin tarina on eri, mutta jos olet sattunut pelaamaan Vanhan Vintin pelin kesällä 2019, et ehkä saa tästä pelistä tarpeeksi haastetta.

Vaatetus
Huomaathan, että tilassa ei ole lämmitystä. Tarvitset mukaasi normaalin lämpötilan mukaisen vaatetuksen. 

Covid19
Koronavirustilanteesta johtuen
– Tulethan pelaamaan vain täysin terveenä.
– Suosittelemme tulemaan perheen tai porukan kanssa, joiden kanssa olette joka tapauksessa tekemisissä.
– Otamme teidät vastaan ulkotiloissa.
– Olemme varanneet käyttöönne käsidesiä, hengityssuojaimia sekä kertakäyttöhansikkaita.

Hinnat

pelaajaa 35 €/hlö
pelaajaa 30 €/hlö
pelaajaa 25 €/hlö
5-6 pelaajaa 20 €/hlö

Maksutavat: käteinen, pankkikortti tai MobilePay
Yrityksille ja yhteisöille myös laskutus.

Mikä se sellainen pakopeli on?

Pakopelissä ryhmällänne on tunti aikaa selvittää pakohuoneesta löytyviä pulmia ja päästä etenemään pelissä. Tehtävissä tarvitsette vain nokkeluutta ja hyviä hoksottimia, ei siis fyysistä voimaa eikä mitään erityistaitoja. Jos pulmat eivät ota ratketakseen, käytössänne on vihjeitä, jotka auttavat ryhmäänne eteenpäin.

Kenelle pakopeli sopii?

Peli on suunniteltu aikuisille, mutta myös lapset voivat osallistua vanhempien seurassa. Ahdistaako suljettu tila? Pelistä pääset tarvittaessa poistumaan koska tahansa.

Kuinka pääsen pelaamaan?

Kokoa 2-6 hengen tiimi, varaa peliaika ja saavu paikalle 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Unohda hetkeksi arjen kiireet, ota mukaasi ripaus seikkailumieltä ja sukella seikkailuun.