Pelaamaan Pohjaslahdelle

Pakohuone Kiipeli sijaitsee Salustaipaleen tilalla Mänttä-Vilppulan Kolkissa luonnonkauniin Salussärkän kupeessa. Pelitila on maatilan pihapiirissä, vanhan aittarakennuksen toisessa kerroksessa. Vaikka olemme tehneet parhaamme turvallisen liikkumisen eteen, vanhassa rakennuksessa on hankalakulkuisia paikkoja. Pakohuone ei sovellu liikuntaesteisille. Pelaaminen tiloissa on turvallista, tilat ovat tarkastaneet palo- ja rakennustarkastaja.

Pelin voit varata 24 h – 30 vrk etukäteen, mikäli haluat varata pelin samalle päivälle, ota yhteyttä puhelimitse.

Emme ota vastaan päihtyneitä pelaajia.

Peli perustuu Ähtärissä sijaitsevan Vanhan Vintin peliin. Tarina on eri, mutta jos olet pelannut Vanhan Vintin pelin kesällä 2019, et ehkä saa tästä pelistä tarpeeksi haastetta.

Vaatetus
Huomaathan, että tilassa ei ole lämmitystä. Huomioi ulkolämpötila pukeutumisessa. Rento vaatetus sopii parhaiten pelaamiseen.

aitta_etu

Covid19
Koronavirustilanteesta johtuen
– Tulethan pelaamaan vain täysin terveenä.
– Suosittelemme tulemaan perheen tai porukan kanssa, joiden kanssa olette joka tapauksessa tekemisissä.
– Otamme teidät vastaan ulkotiloissa.
– Olemme varanneet käyttöönne käsidesiä.

Hinnat

2 pelaajaa 70 € (35 €/hlö)
3 pelaajaa 90 € (30 €/hlö)
4 pelaajaa 100 € (25 €/hlö)
5-6 pelaajaa 100/120 € (20 €/hlö)

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, MobilePay, Pivo tai ePassi (tulossa).
Yrityksille ja yhteisöille myös laskutus.

Mikä se sellainen pakopeli on?

Pakopelissä ryhmällänne on tunti aikaa selvittää pakohuoneesta löytyvät pulmat. Tehtävissä tarvitsette vain nokkeluutta ja hyviä hoksottimia, ei siis fyysistä voimaa eikä mitään erityistaitoja. Jos pulmat eivät ota ratketakseen, käytössänne on vihjeitä, jotka auttavat ryhmäänne eteenpäin. Pelin ohjaaja seuraa peliä koko ajan ja auttaa tarvittaessa.

Kenelle pakopeli sopii?

Pakopeli on hauskaa tekemistä perheille, työ- ja kaveriporukoille, lomalaisille… Peli on suunniteltu aikuisille, mutta myös lapset voivat osallistua vanhempien seurassa.
  Ahdistaako suljettu tila? Pelistä pääset tarvittaessa poistumaan koska tahansa, ovea takanasi ei lukita.

Kuinka pääsen pelaamaan?

Kokoa 2-6 hengen tiimi, varaa peliaika ja saavu paikalle 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Unohda hetkeksi arjen kiireet, ota mukaasi ripaus seikkailumieltä ja sukella seikkailuun.